Művészeti alkotásaidhoz a számítógépedet vagy mobiltelefonodat használod? Robotokat építesz, amik hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez? Valamilyen mindennapi problémára digitális megoldást találtál? Ha 19 éves vagy fiatalabb* vagy, nevezz és küldd el nekünk kedvenc munkádat!
Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!
Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg, de csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és a határon túlról is.
A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Svájcba, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

Категорије: Такмичења

Copyright© 2019 ОШ "Јован Јовановић Змај", Кањижа | Redesigned by Igor
sr_RSСрпски језик