Ebben a tanévben is október első a hete a gyerekhét jegyében telt. Ez alkalomból a martonosi kihelyezett tagozaton is a rövidített órák után tanulóink változatos programokon vettek részt.

Alsósaink külön programja a rajzfilmvetítés volt, felsőseinknek pedig volt egy sportnapjuk, ahol akadálypályán mérettettek meg, valamint egy „Nagyjátékban” vettek részt, melyben a csapatoknak egy rejtélyt kellett megoldaniuk.

Nyolcadikosaink ötlete nem csak az előbb említett nagyszerű játék volt, hanem egy Kvíz is: egy minden korosztályt érintő kérdéssort állítottak össze, melyre iskolánk tanulóiból kialakított csapatoknak kellett kitalálni a helyes választ.

Tanulóink idén is eljutottak a Magyarkanizsán megrendezett Sportbörzére, ahol különböző sportokat próbálhattak ki.

Csütörtökön iskolánkba látogatott a martonosi Szivárvány óvoda iskola-előkészítős Manócska csoportja, az óvodában ugyanis könyvnapot tartottak. A kis „manócskák” a könyvtár, könyvkölcsönzés fogalmával, a könyvek fajtáival ismerkedhettek meg, de beszélgettek az olvasás fontosságáról is.

A pénteki futóverseny az előző napi eső miatt elmaradt, ennek ellenére egy tartalmas gyermehét áll mögöttünk, ahol tanulóink változatos aktivitásokon vettek részt, és jól érezték magukat.

Марија Апро

Категорије: Актуелности

Copyright© 2019 ОШ "Јован Јовановић Змај", Кањижа | Redesigned by Igor
sr_RSСрпски језик