Osnovnim i srednjim školama u kojima se učenici obrazuju i na manjinskom jeziku (celokupno obrazovanje na osam manjinskih jezika: albanski, bosanski, bugarski, mađarski, rumunski, rusinski, slovački, hrvatski)

Poštovani direktori/ke,

Budući da Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja učestvuje u realizaciji sektorske budžetske podrške kao novog vida pretpristupne pomoći EU iz IPA fondova, šalјemo link: 

http://upitnici.mpn.gov.rs/index.php/964583?lang=sr

na kome se nalazi  obrazac za procenu jezičkih kompetencija, kako bi realizovali  obuke  nastavnika/ca  razredne i predmetne nastave koji u osnovnim i srednjim školama realizuju nastavu jezika nacionalne manjine. Upitnik je namenjen nastavnicima razredne nastave i nastavnicima matematike, fizike, hemije, biologije, istorije i geografije koji realizuju nastavu na nekom od manjinskih jezika (albanski, bosanski, bugarski, mađarski, rumunski, rusinski, slovački, hrvatski).

Molimo da  što hitnije ovim nastavnicima uputite gore naveden link kako bi popunili  upitnik do 17.maja 2019. (do kraja dana), a kako bi MPNTR pristupilo organizaciji akreditovanih onlajn obuka.

Категорије: Информације

Copyright© 2019 ОШ "Јован Јовановић Змај", Кањижа | Redesigned by Igor
sr_RSСрпски језик