Поштовани родитељи!

Na osnovu saopštenja Ministarstva prosvete nauke i tehnološkog razvoja, obaveštavamo Vas o proceduri u vezi besplatnih udžbenika

Pravo na besplatne udžbenike za školsku 2019/2020 godinu imaju sledeći učenici:

- svako treće i svako naredno rođeno dete u porodici, bez obzira na materijalni status porodice. Kao dokaz, roditelj podnosi potvrdu o pohađanju obrazovne ustanove (srednja škola, fakutet). Za dete koje se nalazi u osnovnoj školi „J.J.Zmaj” nije potrebna potvrda.

- učenici iz porodica koje primaju novčanu socijalnu pomoć. Kao dokaz, roditelj dostavlja fotokopiju rešenja o primanju novčane socjalne pomoći.

- đaci sa smetnjama u razvoju i invaliditetom (učenici koji uče po IOP 1 i IOP 2). Roditelj ne treba da dostavi dokaze, jer škola u svojoj evidenciji ima svu potrebnu dokumentaciju, samo je potrebno da roditelj ispuni zahtev za besplante udžbenike (napisati detetovo ime ,razred i IOP1 ili IOP2).

Molimo Vas da razrednim starešinama što pre dostavite traženu dokumentaciju. Rok za prijavljivanje je 11. mart 2019. godine. Zahtevi koji će nam biti dostavljni posle 11. marta neće biti primljeni.

Категорије: Информације

Copyright© 2019 ОШ "Јован Јовановић Змај", Кањижа | Redesigned by Igor
sr_RSСрпски језик