top
logo

Válasszon nyelvet

Login Form

 

 

A tisztább és zöldebb vajdasági iskolákért

Az ökológia projektről

 

 

TÁMOGATÓINK

mnt-logomk-logo

 

Поновљени позив за праћење и вредновање инклузије

Од 18. марта је отворен упитник за прикупљање мишљења наставника и стручних сарадника, директора и родитеља, у оквиру актуелног пројекта којим се врши праћење и вредновање спровођења инклузије. Одзив наставника и директора је веома слаб, а родитеља практично занемарљив. Рок за попуњавање упитника продужили смо до 20. априла. 

По завршеном истраживању прикупљена мишљења ће се узети у обзир при формулисању регулативе и обука.

Детаљније о пројекту и линкови:

Од септембра 2014. године, Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Светска банка имали су интензивне консултације о томе како да се најбоље искористе донаторска средства која Европска унија у оквиру Инвестиционог оквира за Западни Балкан (WBIF) наменски обезбеђује за пројекат праћења и вредновања инклузивног образовања.

Tим домаћих и међународних стручњака ангажован је да прикупи информације од  практичара и других заинтересованих страна о спровођењу инклузивног образовања.

Први и најважнији корак у реализацији је прикупљање података путем онлајн упитника. 

 

За родитеље

 

Позивамо све наставнике, стручне сараднике, директоре и родитеље који имају конкретне предлоге предлоге за унапређење области инклузивног образовања да попуне упитник и тиме допринесу унапређењу инклузивне праксе. Упитник ће бити отворен до 20. априла 2015. године.

 

 
 

bottom

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 theme  Valid XHTML and CSS.