top
logo

Válasszon nyelvet

Login Form

 

 

A tisztább és zöldebb vajdasági iskolákért

Az ökológia projektről

 

 

TÁMOGATÓINK

mnt-logomk-logo

 

Tanulónk sikere az informatika versenyen

Iskolánk három tanulóval nevezett a 2015-ös Fülemüle Országos Informatika Versenyre, melynek  címe „Én így tanítanám az informatikát.” A versenyre magyarországi és határon túli magyar diákok nevezhettek.

Az általános iskolás kategória első fordulójában egy informatika óra tananyagáról kellett prezentációt készíteni a következő témák egyikéből: Kedvenc mobilom, Ilyen számítógépet szeretnék, Ez az én művem vagy Kedvenc szerkesztő szoftverem. A prezentációkat e-mailben továbbítottuk értékelésre. Mindhárom tanulónk sikeresen vette az akadályt és bejutott az országos döntőbe: Német Anasztázia - felkészítő tanára Muhi Renáta; Antóci Bence és Lengyel Sándor - felkészítő tanáruk Kókai Anasztázia. A döntő feladata két napjainkban elterjedtnek számító operációs rendszer összehasonlítása volt. A versenyző diákoknak szintén prezentációt kellett készíteni, amit határidőre elküldtünk a verseny szervezőinek.

Általános iskolás kategóriában a szakmai zsűri első díját Lengyel Sándor nyerte. Nyereménye egy egyéves PC World előfizetés az újság digitális változatára valamint egy ingyenes domain regisztráció és tárhely előfizetés a Viacom Kft. jóvoltából.

Az ünnepélyes eredményhirdetés a Géniusz Tehetségnapok keretében 2015. április 9-én volt Budapesten a Dr. Török Béla Általános Iskola színháztermében. Ezúton is köszönjük a magyarkanizsai önkormányzat támogatását, akik lehetővé tették, hogy Lengyel Sándor és édesanyja valamint Kókai Anasztázia tanárnő részt vehessenek a verseny díjátadóján. 

 

 

 
 

bottom

Powered by Joomla!. Design by: themza joomla 2.5 theme  Valid XHTML and CSS.